Grundejerforeningen Ulvegravene Vest

Informationer

 

Her vil informationer af længerevarende interesse for grundejerne blive publiseret. Korte og hurtige informationer/nyheder bliver publiseret på grundejerforeningens Facebook side.

Informationerne fjernes automatisk når de ikke er aktuelle mere, derfor kan siden ind i mellem være tom.

 

Grundejerforeningens Velkomstfolder kan ses her:

Velkomstfolder

Projekt “Ulvegravene blomstrer vildt” 

I foråret 2021 har der i grundejerforeningen været nedsat en mindre initiativgruppe, hvis opgave har været at få sat i gang i projekt “Ulvegravene blomstrer vildt”. Vi har i bestyrelsen bestemt, at vi gerne vil bakke op om Hjørring kommunes plan om at lade vilde blomster vokse frit. Derfor har gruppens opgave været at få gang i biodiversiteten i Ulvegravene. 

 

natur blomsterbed 300x400Helt konkret betyder det, at en anlægsgartner ved legepladsen på Ulvegravene har plantet 18 forskellige blomsterarter, som gerne skulle forskønne og tiltrække både insekter og dyreliv. Ligeledes vil der, efter vejledning fra Hjørring kommunes naturvejleder Laus Gro-Nielsen, på den store legeplads på Mejsevej blive lavet et bed, hvor græsset får lov til at vokse vildt hele sommeren ligeledes for at tiltrække insekter og dyreliv.

Se stort billede 

 

ulvegravene vejkant 300x400Hjørring kommune har valgt at lade rabatten vokse vildt fra Tvillingebroen ned til Bagterpvej, her er der rigtig mange hjemmehørende blomster i græsset som bare ikke får lov til at blomstre (fx Håret høgeurt og Kongepen). I stedet for at slå mange gange om året vil der i stedet blive slået i juni, september og november. Der med opnår man at det blomstrer hele sommeren, men ser veltrimmet ud fra september til maj.

Se stort billede 

 

ulvegravene vejkant zoom 300x400I løbet af det næste stykke tid vil initiativgruppen bestræbe sig på at få sat skilte op, som gør opmærksom på at her vokser blomster vildt. I bestyrelsen håber vi på, at de nye tiltag vil være med til at gøre vores dejlige område endnu mere tiltrækkende og smukt og se på både med blomster og dyreliv. 


Se stort billede 

http://naturkommunen.dk/

Generalforsamling Ulvegravene Vest 2021 tirsdag den 17. august kl. 19.00

Coronarestriktioner i første halvdel af 2021 har betydet en midlertidig udsættelse af dette års generalforsamling i grundejerforeningen. I bestyrelsen har vi bestemt os for at udsætte generalforsamlingen til tirsdag den 17. august kl 19.00 på Halvorsminde Efterskole. Vi ser frem til et godt møde, og håber på stor deltagelse fra grundejerforeningsmedlemmer. Nærmere information bliver udsendt efter gældende bestemmelser i vedtægterne.